2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Belföld

Itt az újabb Sneider-hangfelvétel: „Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”

A cigányoktól is megvédi az országot – erről beszélt Sneider Tamás pártelnökké választása után egy újabb hangfelvétel szerint. A Jobbik vezetője úgy véli, ő az az erős ember, aki, ha kell, „mindenkit agyonüt”. Sneider Tamás a felvételen arra utal, hogy 1991-ben szkinhed társaival bántalmazott egy mozgássérült cigány férfit, amiért nyolc hónap felfüggesztett börtönre ítélték.

  • Itt az újabb Sneider-hangfelvétel: „Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”

„Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök” – jelentette ki Sneider Tamás egy újabb, a Hír Televízió birtokába került hangfelvételen. A Jobbik elnöke arról beszélt társainak a fél évvel ezelőtti elnökké választása után, hogy ő a párt erős embere, aki meg tudja védeni az országot.

„Ugyanis valóban, már az elején elmondtam, én tudok egy kicsit a nép embere lenni, a nép gyermeke, eszünk egy kis bográcsot, bográcsolunk, így, úgy, amúgy. Másrészt pedig, én tudok lenni az úgynevezett erős ember kategóriája, aki meg tudja védeni az országot, az embereket, satöbbi. Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök ugye, sorolhatnám…” – fogalmazott.

Mint a felvételen jól hallható, a pártelnök és a hallgatósága is jót nevetett a kijelentésen.

„Adott esetben, amiért valakinek felreped a pittye, azért nyolc hónap büntetést jár…” – egy 2014-es interjújában Sneider Tamás pedig amiatt magyarázkodott, hogy 1991-ben még szkinhedként megvert egy mozgássérült cigány embert. Sőt ezzel magyarázta politikai pályájának elindulását is.

– Mennyire verte meg ön ezt a cigány embert? Illetve hányan verték meg?
– Egyedül. A vádiratban ugye az szerepel, hogy többen, eléggé súlyos állítások. Lehet, hogy az ítéletben is, de higgye el, hogy egyedül. Nem hazudnék, különösebben soha nem is állítottam mást. És egyébként, látlelet szerint egyetlen egy sérülése keletkezett, amit az előbb említettem. Tehát ennyi történt.

A Ripost a múlt héten közölte azokat a periratokat, amelyek szerint Sneider nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért társaival botokkal és kábeldarabokkal ütött, majd megrugdosott egy védekezésre képtelen embert.

A múlt héten a Hír TV hozta nyilvánosságra azt a videót, amelyen a pártelnök felesége náci karlendítéssel pózol az esküvői fotózásukon.

Egy korábbi hangfelvételen pedig Sneider Tamás egy gárdistával kapcsolatban arról beszélt, jobb, ha valaki muszlim hitre tér át, mintha zsidó lenne.

– Még a magyar szigeten beszélt róla a Dér Zsolt, hogy muzulmán lesz, és a többi, ez nagyon meredeknek tűnik.
– Egy kicsit nekem is.
– De hát ő a személyi titkár meg minden, vagy…
– Igen, igen, hát ez különösebben nem zavar, az hogy most áttért muzulmán hitre, hát szíve-joga, sokkal jobb mintha zsidó hitre tért volna át.

Sneider Tamás fiai ellen jelenleg is bírósági per zajlik. Közösség elleni erőszak a vád ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!