2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Sneider Tamás bandája az SS-ről lett elnevezve

Botokkal és kábelekkel vert meg egy magatehetetlen, mozgássérült férfit szkinhead bandájával a Jobbik elnöke, Sneider Tamás még a ’90-es években – írja a Ripost.hu.

  • Sneider Tamás bandája az SS-ről lett elnevezve

A portál jegyzőkönyvekre hivatkozva azt írja: a roma férfi arcát szétverték, az orrcsontját is eltörték. A Ripost úgy tudja: a vádiratban és az ítéletben is az áll, hogy Sneider Tamás és társai sorozatosan olyan köznyugalmat megzavaró bűncselekményeket követtek el, amelyek országos közfelháborodást váltottak ki. A portál kiemeli: mivel Sneider Tamás végül beismerte vezető szerepét és a bűncselekményt, 8 hónap börtönt kapott 3 évre felfüggesztve. A Ripost felidézi, az enyhe ítélet nagy felháborodást keltett, az Élet és Irodalom is dühös cikket közölt az ügyben. Sneider nevéből kiindulva ők is SS-nek nevezték magukat. Sneider- Schutzstaffel - Sneider-Védőosztag hangzott a csatakiáltás– idézi a Riposzt. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!