2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Ismét visszavonhatják Hadházy Ákos mentelmi jogát

Ismét visszavonhatják Hadházy Ákos mentelmi jogát. A független országgyűlési képviselőt rágalmazás minősített esete miatt jelentette fel Pétervására polgármestere és annak ügyvédje. Hadházy tavaly egy hasonló ügy miatt már elvesztette egyszer a mentelmi jogát, mivel nem járt be a Parlamentbe. Ahogy most sem.

  • Ismét visszavonhatják Hadházy Ákos mentelmi jogát

Az országgyűlési képviselő néhány hónapja kéretlenül, hívatlanul látogatta meg Pétervására polgármesterét, Eged Istvánt. Hadházy a Vezekényi-tó melletti vendégházra felvett uniós forrást kérdőjelezte meg.

A településvezető és Hadházy között parázs vita alakult ki, melynek során az országgyűlési képviselő minősíthetetlen stílusban beszélt a polgármesterről és családjáról. Így utóbbi rágalmazás minősített esete miatt feljelentés nyújtott be az Egri Járásbírósághoz.

Hadházy Ákosnak tavaly már egyszer felfüggesztették a mentelmi jogát. Akkor is hasonló botrányba keveredett. A független politikus Kisvaszarra látogatott el, ahol szintén az uniós forrásokból megvalósult beruházást kritizálta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Varga Mihály pénzügyminiszter Egerben, a Közgazdász-vándorgyűlésen arról beszélt csütörtökön, hogy a kormány mérlegeli a további adófrontok nyitásának lehetőségét, miután a bankok profitja jelentősen emelkedett az elmúlt egy évben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!