2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Ismét patkányozott az ellenzék

Ismét a patkányokhoz hasonlította a kormánypárt szavazóit az ellenzék. A balliberálisok soproni jelöltje egy kampányrendezvényen úgy fogalmazott: ha szűkítjük a teret, és növeljük a patkányok számát, akkor a patkányok megölik egymást. Szerinte ugyanez a sors vár a Soproniakra. A Fidesz soproni polgármesterjelöltje botrányosnak nevezte Varga Norbert kijelentését. Korábban Bangóné Borbély Ildikó is patkányozott.

  • Ismét patkányozott az ellenzék

 

Április végén az MSZP országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó, az ATV élő adásában nevezte patkánynak a Fidesz szavazóit.

A patkányokkal említette egy lapon a soproniakat az ellenzéki polgármesterjelölt is. Varga Norbert egy kampányrendezvényen úgy fogalmazott: ha szűkítjük a teret, és növeljük a patkányok számát, akkor a patkányok megölik egymást. Szerinte ugyanez a sors vár a Soproniakra, hiszen, ha egy térséget túlzsúfolnak akkor az ott élők megölik egymást.

Hiába kerestük Varga Norbertet, nem akart nyilatkozni. A Fidesz soproni polgármesterjelöltje szerint azonban botrányos Varga Norbert kijelentése. Farkas Ciprián azt mondta: több tiszteletet kellene adni a soproniaknak. Hozzátette: olyan ember hasonlította a soproniakat a patkányokhoz, aki nem Sopronban él, és nem is ott adja le a voksát vasárnap.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!