2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Ismét nem került napirendre a zuglói parkolás ügye

Ismét nem került napirendre a botrányos parkolás ügye a zuglói önkormányzat testületi ülésén. Ezúttal az MSZP kezdeményezte a tárgyalást, Karácsony Gergely, a kerület párbeszédes polgármestere azonban nem vette napirendre a javaslatot. A politikus arra hivatkozott, hogy még folyamatban van a szerződések felmondása.

  • Ismét nem került napirendre a zuglói parkolás ügye

A kerület fideszes önkormányzati képviselője szerint Karácsony Gergely alkalmatlan Zugló vezetésére.

Kovács Balázs azt mondta: a polgármester csak húzza az időt, és emlékeztetett arra is, hogy az általa hónapokkal ezelőtt kikért közérdekű adatokat sem hajlandó kiadni.

Itt a megoldás az a következő vezetés része lesz, tehát mi az fogjuk javasolni, hogyha nem sikerül pontot tenni a napi egymillió forintos veszteséget okozó parkolási rendszer megszüntetése érdekében, akkor legyen ingyenes a parkolás Zuglóban, szüntessük meg ezt az egész rendszert, és majd egy alkalmas, felkészült új zuglói vezetés megoldja ezeket a problémákat, amiket öt év alatt karácsony Gergelynek nem sikerült megoldani

– nyilatkozta a Hír TV-nek Kovács Balázs.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!