2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Ismét más ötletével dicsekszik a főpolgármester

Visszaépítené a Bajcsy Zsilinszky úti villamosokat a főpolgármester. Karácsony Gergely erről a HírTV-nek beszélt. A fővárosi Fidesz emlékeztet: a főpolgármester ismét olyan tervekkel állt elő, amelyeket korábban már a Budapesti Közlekedési Központ Tarlós István idején fölvetett. Wintermantel Zsolt hozzátette: Karácsony Gergely ismét ábrándozik, beszél, ahelyett, hogy cselekedne.

  • Ismét más ötletével dicsekszik a főpolgármester

Újabb beruházás szerepel a főpolgármester tervei között. Karácsony Gergely a HírTV-nek beszélt arról, hogy a Nyugati téri felüljáró lebontását követően a Lehel tértől egészen a Deák térig meghosszabbítaná a 14 es villamos vonalát.

Hát ez nem a mostani főpolgármesternek az ötlete

- mondta el Híradónknak a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke. Dorner Lajos arról is beszélt, hogy egy ekkora beruházás jelentős költségekkel jár.

Hozzátette: akkor adnak majd hitelt a főpolgármester szavainak, ha azt látják, hogy az üres ígéretek helyett konkrét lépéseket is tesz.

A Fidesz fővárpsi frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely úgy beszél egymást követő tervekről és a megvalósítandó projektekről, hogy az érdemi előkészítésre és cselekvésre semmilyen forrást nem biztosít.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Eljárás indul a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Eljárás indul a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Ismét a kiskorúak védelmére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése miatt indul eljárás a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
Így autózz a hőségben

Így autózz a hőségben

„Úgy közlekedj, mintha a számodra legfontosabbak lennének körülötted!” Az Autós Nagykoalíció népszerű figyelemfelhívó-oktató nyárközepi témája természetesen nem lehet más, mint a kánikula.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!