2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Ismét más ötletével dicsekszik a főpolgármester

Visszaépítené a Bajcsy Zsilinszky úti villamosokat a főpolgármester. Karácsony Gergely erről a HírTV-nek beszélt. A fővárosi Fidesz emlékeztet: a főpolgármester ismét olyan tervekkel állt elő, amelyeket korábban már a Budapesti Közlekedési Központ Tarlós István idején fölvetett. Wintermantel Zsolt hozzátette: Karácsony Gergely ismét ábrándozik, beszél, ahelyett, hogy cselekedne.

  • Ismét más ötletével dicsekszik a főpolgármester

Újabb beruházás szerepel a főpolgármester tervei között. Karácsony Gergely a HírTV-nek beszélt arról, hogy a Nyugati téri felüljáró lebontását követően a Lehel tértől egészen a Deák térig meghosszabbítaná a 14 es villamos vonalát.

Hát ez nem a mostani főpolgármesternek az ötlete

- mondta el Híradónknak a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke. Dorner Lajos arról is beszélt, hogy egy ekkora beruházás jelentős költségekkel jár.

Hozzátette: akkor adnak majd hitelt a főpolgármester szavainak, ha azt látják, hogy az üres ígéretek helyett konkrét lépéseket is tesz.

A Fidesz fővárpsi frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely úgy beszél egymást követő tervekről és a megvalósítandó projektekről, hogy az érdemi előkészítésre és cselekvésre semmilyen forrást nem biztosít.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Propagandaháború indult Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A képviselők egy csoportja elkötelezett abban, hogy megalázza a magyar kormányt. Erről beszélt Frank Füredi a HírTV-nek a csütörtökön elfogadott magyarellenes határozatról, amely elvenné Magyarországtól a 2024-es uniós elnökséget.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!