2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Intézi az amerikai bejegyeztetést a Gyermekrák Alapítvány

Már intézi a tengerentúli bejegyeztetést a Gyermekrák Alapítvány amerikai szervezete.

Azután léptek, hogy a Magyar Nemzet kedden megírta: az amerikai hatóságok is vizsgálódnak az alapítvány floridai tevékenysége miatt, az ugyanis nem számolt el a befolyt adományokkal. Bejegyzés nélkül viszont adományokat sem gyűjthettek volna. Ennek ellenére saját honlapjukon korábban arról számoltak be, hogy tavaly decemberben háromezer dollárt gyűjtöttek össze egy jótékonysági futás alkalmával. A Magyar Nemzet korábban arról is írt, hogy az alapítvány több mint két év alatt egyetlen gyermeket sem utaztatott ki a délnyugat-floridai gyermekkórházba kezelésre, pedig Balogh István, az alapítvány elnöke épp ezzel a tevékenységgel próbálta igazolni kiadásaikat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!