2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Ingyenes látja el a vakvezető kutyákat az Állatorvostudományi Egyetem

Ingyenesen látja el az Állatorvostudományi Egyetem a vakvezetőkutyákat. A többmilliós értékű felajánlás értelmében mostantól a régió legjobban felszerelt állatklinikáján gyógyulhatnak a társállatok.

  • Ingyenes látja el a vakvezető kutyákat az Állatorvostudományi Egyetem

A régió legjobban felszerelt kisállatklinikáján gyógyulhatnak a jövőben a vakvezetőkutyák, mindezt ingyen az Állatorvostudományi Egyetem felajánlásából.

A megelőzés, illetve a szakszerű és gyors ellátás a munkaebnek minősülő vakvezetőkutyák esetében elsődleges cél és egyben társadalmi érdek is.

Magyarországon mintegy 100 kutya segíti a vakok és gyengénlátók hétköznapjait.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!