2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 10:55

Belföld

Indul a MÁV nyári menetrendje

Szombaton lép érvénybe a MÁV-Start Zrt. nyári menetrendje, több járat is közlekedik majd a Balaton térségébe. Vasúti fejlesztések és új jegytípusok is szolgálják az utasok kényelmét. A MÁV több mint másfél millió utasra számít az idei nyáron.

  • Indul a MÁV nyári menetrendje

Mostantól a budapesti KöKi Terminál bevásárlóközponttól és a Keleti pályaudvarról is eljuthat a Balatonra, aki szeretne. A szombaton induló nyári menetrend szerint több járat közlekedik majd a térségbe a fővárosból. A vasúti pályafejlesztéseknek köszönhetően a menetidő hossza is jelentősen lerövidült.

A szolgáltatások színvonala is emelkedik. Idén minden korábbinál több, összesen 51 légkondicionált Inter City indul naponta a Balatonhoz. A Déli pályaudvar és Keszthely között közlekedő Balaton expressz vonatok pedig megújult étkező-kocsikkal várják az utasokat. A MÁV több mint másfél millió utasra számít az idei nyáron.

2021 nyarára elkészül a dél-balatoni vasútvonal átalakítása is, ezen belül több helyen megújulnak az állomások, P+R parkolók létesülnek és egységes utastájékoztató rendszert építenek ki.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!