2024. 09. 27. Péntek Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Íme, Magyar Péter pszichiátriai szakvéleménye

Számos alkalommal előfordul a mainstream médiumokban, hogy közéleti szereplők viselkedését, mentális állapotát elemzik televízión keresztül pszichológusok vagy éppen pszichiáterek.

  • Íme, Magyar Péter pszichiátriai szakvéleménye

Magyar Péternek az utóbbi időszakban tapasztalt viselkedése kapcsán a Tűzfalcsoport  felkértünk egy pszichiátert, aki igazságügyi szakértőként is tevékenykedik.

A vizsgálat elkészült, a psychogén tényezők kapcsán - nem fizikai jelenlét mellett - elvégzett projektív tesztek, a speciális Rorschah és a Szondi tesztek az alábbi generális megállapításokat tartalmazták.

  • A vizsgált személy esetében mindenek előtt ami feltűnő, az enyhe szorongásos, finom kényszeres tendenciák folyamatos jelenléte. Fokozott megkapaszkodás jellemzi társas kapcsolatait, határozott örömszerzési késztetéssel, amely kapcsán szorongásra hajlamos szenzitizálódott személyiség képe bontakozik ki.
  • Általános alkalmazkodási képessége rideg, nehézkes, egyfajta merevséget mutat. Az én-határok elmosódnak, nem igénye a logikai ellentmondás-mentesség. A külvilág értelmezése erősen szubjektivizált, egyfajta sajátos "álomvilágban mozog". Érzelmileg bizonytalan, labilis, fokozatos szorongásos jellemzőket mutat a személyisége, melyek reaktiv és szituatív jellegűek.
  • Önértékelésben, önérvényesítésben bizonytalan, a vizsgált személy esetében összességében jellegzetes neurotikus személyiségszerveződés írható le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Főpolgármester-helyettes lehet Vitézy Dávidból

Főpolgármester-helyettes lehet Vitézy Dávidból

A Fővárosi Közgyűlésben mandátumot szerző Béres András, a Párbeszéd-Zöldek politikusa szerint adott esetben, a helyzet megoldásaként előfordulhat, hogy fontos feladatot kap Vitézy Dávid a fővárosban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter diszkóbotránya - ezek alapján állapította meg az ügyészség a bűncselekmény gyanúját + videó

Magyar Péter diszkóbotránya - ezek alapján állapította meg az ügyészség a bűncselekmény gyanúját + videó

Kizárólag az Európa Parlament döntésén múlik, hogy elindulhat-e az eljárás Magyar Péter ellen a júniusi diszkóbotránya kapcsán. Csütörtökön ugyanis Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett az Európai Parlament elnökénél a politikus mentelmi jogának felfüggesztéséért, a lopás miatt a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás eredményeként - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!