2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Ifj. Lomnici Zoltán: Magyar Péter olyan politikai irányvonalat követ, amely szemben áll Magyarország érdekeivel

A csütörtök hajnali események nem hordoznak újdonságot Magyar Péter torz, erőszakos és közveszélyes személyiségét illetően - mondta ifj. Lomnici Zoltán az Origónak adott interjúban. A szakértő szerint Magyar Péternek az EP-választás tökéletesen kapóra jött arra, hogy politikai bázist építsen – mint látjuk, a teljes baloldal, és legfőképp a Momentum kárára –, és megszerezzen magának egy jól fizető állást az elkövetkező 5 évre.

  • Ifj. Lomnici Zoltán: Magyar Péter olyan politikai irányvonalat követ, amely szemben áll Magyarország érdekeivel

Az interjúban ifj. Lomnici Zoltán többek között így fogalmazott: "Magyar Péter vélhetően tisztában van vele, hogy – ahogy alapvetően minden európai uniós (EU) tagállamban – az emberek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az országgyűlési voksolásnak, mint az EP-választásnak, hiszen a parlamenti választások eredménye függvényében folytathatja a hivatalban lévő kormány a munkát, vagy lesz új kormánya az adott országnak. Ma már az ügyészség hivatalos álláspontját ismerve azt is tudhatjuk, hogy az alaptalan vádaskodások és a felesége képmáshoz és hangfelvételhez fűződő jogának semmibevétele mellett azzal kovácsolt magának politikai tőkét, hogy azt állította, hogy a kormánynak távoznia kell az általa nyilvánosságra hozott „bizonyítékok” után. Az a tény, hogy Magyar Péter – miután az általa alelnökölt párt 7 képviselői helyet szerzett az EP-ben – Roberta Metsolával, az EP háborúpárti, balliberális elnökével egyeztetett, világossá tette, hogy Magyar Brüsszelben fogja folytatni a politikai tevékenységét, és egyértelműen kijelöli azt az irányt, amit ő az EP tagjaként képviselni fog. Roberta Metsola több alkalommal is olyan döntéseket támogatott az Európai Parlamentben, amelyek Magyarország kormányának politikájával ellentétesek, és amelyeket sokan Magyarország ellen irányuló lépéseknek tekintenek."

Az alkotmányjogász rámutatott: "Magyar Péter titkolózása és valós szándékainak elfedése mögött az a szándék húzódhat, hogy elkerülje a közvélemény haragját és a politikai támadásokat. Azáltal, hogy együttműködést keres Metsolával, egyértelművé válik, hogy olyan politikai irányvonalat követ, amely szemben áll Magyarország, a magyar és európai emberek érdekeivel, valamint határozottan az európai liberális és globalista eszméket támogatja."

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: képernyőfotó

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ezrek tüntettek Mallorcán a tömegturizmus ellen

Ezrek tüntettek Mallorcán a tömegturizmus ellen

Mintegy tízezren tüntettek vasárnap a Spanyolországhoz tartozó, az üdülésre vágyók körében közkedvelt Mallorca fővárosában, Palma de Mallorcában a tömegturizmus ellen - közölte a rendőrség este.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Több tízmilliós prémiumkifizetésekről döntöttek Karácsony Gergelyék

Több tízmilliós prémiumkifizetésekről döntöttek Karácsony Gergelyék

Jóváhagyta Karácsony Gergely főpolgármester a fővárosi önkormányzati vezérigazgatók 2023. évi prémiumainak utalását – jelentette be maga a baloldali polgármester közösségi oldalán a Mandiner beszámolója szerint. Mint kiderült, a mintegy 200 millió forint kifizetéséről született döntés.
Kissé mérséklődik a hőség

Kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!