2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Horváth László: Gyöngyöspatán összeér a szegregációs- és a börtönbiznisz

Apa és fia is haszonélvezője lett a börtönbiznisznek, valamint a szegregációs pereknek Gyöngyöspatán. A Hír TV "Bayer Show" című műsorában Horváth László a térség országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy egy erőszakos bűncselekményeket elkövető apa és a mindössze 5 osztályt kijáró fia közel 10 millió forinthoz juthat az állam elleni perekből.

  • Horváth László: Gyöngyöspatán összeér a szegregációs- és a börtönbiznisz

KAPCSOLÓDÓ:

Bayer show: Gyöngyöspatán találkozott a szegregációs biznisz a börtönbiznisszel

A Bayer show legitóbbi adása teljes egészében megtekinthető itt: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!