2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Hollik István: Országjárást indít a nemzeti konzultáció védelmében a Fidesz + videó

A nemzeti konzultáció Brüsszel és a dollárbaloldal támadása alatt áll – hangsúlyozza a közösségi oldalán vasárnap közzétett videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki bejelentette: hétfőn országjárásba kezd a kormánypárt a nemzeti konzultáció védelmében.

  • Hollik István: Országjárást indít a nemzeti konzultáció védelmében a Fidesz + videó

– A nemzeti konzultáció támadás alatt van – mondta a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videójában Hollik István, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc és a baloldal időhúzónak és feleslegesnek nevezte a konzultációt.

A politikus rámutatott: világos, hogy mindezt Brüsszel védelmének érdekében teszik, ezért a Fidesz–KDNP hétfőtől országjárásba kezd, hogy személyesen is minél több emberhez eljuttassák a konzultáció valódi tétjének lényegét. 

A kormánypárt célja minél több embert ösztönözni a nemzeti konzultáción való részvételre, így a kitöltőknek lehetőségük lesz – Európában egyedülálló módon – állást foglalni a mindannyiunkat érintő fontos kérdésekben.

Hollik István felhívta rá a figyelmet, hogy az országjárással, de leginkább „a konzultáción való részvétellel megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából”.

A videót itt tekintheti meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!