2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Hollik István: Az OLAF is vizsgálja a baloldali kamuvideó ügyét

Az Európai Csalás Elleni Hivatal is vizsgálódik a baloldali kamuvideó ügyében – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója.

  • Hollik István: Az OLAF is vizsgálja a baloldali kamuvideó ügyét

Uniós forrásokkal való visszaélés miatt az Európai Csalás Elleni Hivatal is vizsgálódik a baloldali kamuvideó ügyében - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Az MSZP felvétele június elején került nyilvánosságra, majd a baloldali sajtó itthon és külföldön is terjesztette. A főszereplő nőről végül kiderült, hogy egy beteges hazudozó.

Június elején került nyilvánosságra az a felvétel, amelyben a szocialista Korózs Lajos egy magát mentőtisztnek nevező nővel beszélget a kórházi ágyak felszabadításáról. A videóban szereplő nő arról is beszélt, hogy a rábízott betegek közül majdnem mindenki meghalt.

Csakhogy néhány nap múlva kiderült: Németh Athina neve egyetlen egészségügyi nyilvántartásban sem szerepel, egészségügyi végzettségét sem tudta igazolni.

A nő lánya exkluzív interjúban mesélt édesanyjáról a Hír TV-nek. A neve elhallgatását kérő asszony azt is elmondta: anyja igazi neve Németh Gertrúd Aténé, és mindössze általános iskolai végzettsége van.

A videó megjelenését követően a baloldali médiumok nemcsak itthon, de külföldön is terjeszteni kezdték a felvételt.

Az OLAF is vizsgálódik a baloldali kamuvideó ügyében – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István elmondta: a gyanú szerint európai uniós forrásokkal éltek vissza.

Hollik István azt mondta: a baloldal célja Magyarország lejáratása volt, a felvétel pedig egyértelmű támadás a kormány ellen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!