2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Hollik István: A baloldal kettős mércét alkalmaz

Kettős mércét alkalmaz a baloldal - erről beszélt a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István szerint amíg 2012-ben Karácsony Gergellyel együtt tüntettek Gyöngyösi Márton antiszemita megnyilvánulásai miatt, addig most támogatják a Judapestező Bíró Lászlót. A politikus emlékeztetett: ha korábban azt vallották, hogy az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van, akkor most sem gondolhatnának mást.

  • Hollik István: A baloldal kettős mércét alkalmaz

Meg kell nézni azt, hogy az illető miket nyilatkozott két évvel ezelőtt, vagy három évvel ezelőtt és nem csak azt, amit most.

Így nyilatkozott 2018 márciusában Karácsony Gergely az ATV-n a Jobbikról. A főpolgármester akkor úgy tartotta- korábban mindig voltak nácik a radikális pártban. Miniszterelnök-jelöltként még a szoros együttműködést is elutasította Jobbikkal, ami szerinte csak szavazatszerzés miatt mozdult el a politikai közép felé.

Az LMP szerint is teljesen rendben van, hogy Karácsony Gergely személyesen kampányol Borsodban a nyíltan antiszemita Bíró László mellett. Csárdi Antal a párt országgyűlési képviselője szerint a főpolgármester a borsodi látogatásával gesztust tett a zsidozó Bírónak.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal kettős mércét alkalmaz Bíró támogatásával, amikor kiállnak az antiszemita kijelentéseket tevő politikus mellett. Hiszen 2012-ben, amikor még a Jobbikot ellenségnek tekintették tüntetést szerveztek Gyöngyösi Márton megnyilvánulása miatt, és ezt akkor Karácsony Gergely is teljes mellszélességgel támogatta. Gyöngyösi akkor a Jobbik országgyűlési képviselőjeként listázta volna a zsidó származású embereket, mert szerinte azok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

A kormánypártok a térség infrastrukturális, gazdasági és turisztikai fejlesztését folytató Koncz Zsófiát indítják a borsodi időközi választáson.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne vásároljon privát, vagy más egyéb csatornákon jegyet a magyar válogatott mérkőzéseire, mert ez "rendkívül sok veszéllyel jár", többek között olyan hamis, vagy többször nyomtatott belépőkhöz is juthatnak ilyen módon, amelyekkel aztán nem tudnak belépni a stadionba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!