2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Hollik: A választás tétje a béke megőrzése

A választás tétje, hogy meg tudjuk-e őrizni a békét - hangsúlyozta újságíróknak nyilatkozva vasárnap reggel Budapesten Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, miután leadta szavazatát.

  • Hollik: A választás tétje a béke megőrzése

Most közösen dönthetünk arról, hogy Magyarország békében maradjon, ne sodródjunk bele ebbe a háborúba - mondta, részvételre és a kormánypártok támogatására bíztatva. Kijelentette, "a Fidesz-KDNP a béke garanciája", hozzátéve, békében tovább tudunk menni előre, hiszen "ha béke van, akkor fejlődés van, ha háború van, akkor nincsen semmi, akkor nincsen biztonság, csak rombolás".

A gyermekvédelmi népszavazásról szólva azt hangsúlyozta Hollik István, hogy a referendum arról szól, "meg tudjuk-e védeni a gyermekeinket a genderőrülettől", ezért is fontos a részvétel. Hangsúlyozta, meg kell állítani ezt a Nyugat-Európában már látható veszélyes folyamatot, hiszen ott a szülők már nem urai gyermekeik nevelésének, főként annak legérzékenyebb pontján, a szexuális nevelés terén. 

MTI/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!