2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Hollik: A választás tétje a béke megőrzése

A választás tétje, hogy meg tudjuk-e őrizni a békét - hangsúlyozta újságíróknak nyilatkozva vasárnap reggel Budapesten Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, miután leadta szavazatát.

  • Hollik: A választás tétje a béke megőrzése

Most közösen dönthetünk arról, hogy Magyarország békében maradjon, ne sodródjunk bele ebbe a háborúba - mondta, részvételre és a kormánypártok támogatására bíztatva. Kijelentette, "a Fidesz-KDNP a béke garanciája", hozzátéve, békében tovább tudunk menni előre, hiszen "ha béke van, akkor fejlődés van, ha háború van, akkor nincsen semmi, akkor nincsen biztonság, csak rombolás".

A gyermekvédelmi népszavazásról szólva azt hangsúlyozta Hollik István, hogy a referendum arról szól, "meg tudjuk-e védeni a gyermekeinket a genderőrülettől", ezért is fontos a részvétel. Hangsúlyozta, meg kell állítani ezt a Nyugat-Európában már látható veszélyes folyamatot, hiszen ott a szülők már nem urai gyermekeik nevelésének, főként annak legérzékenyebb pontján, a szexuális nevelés terén. 

MTI/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!