2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Hogyan lehet biztonságos az internet?

  • Hogyan lehet biztonságos az internet?

Európai tudósok is keresik a választ – lehet-e biztonságos az internet és, ha igen, akkor hogyan? A szakértők szerint a legtöbb figyelmet a személyes adatok védelmére, az online zaklatásra kell figyelnie.

A kérdésről évre évre egy konferencián értekeznek európai tudósok – az eszmecserére a MTA-ban kerül sor október 2-án, amit a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervez.

A témával a Hír TV Paletta című műsora is foglalkozott. Kurkó Zsuzsanna, a Safer Internet Program projekt koordinátora volt a vendég.

Kurkó Zsuzsanna elmondta a tinédzserek majd tudatosan használják az internetet. Az a tapasztalat: hogy a gyerekek kortársaiktól sokkal jobban elfogadják az internethasználathoz fűződő tanácsokat. Hozzátette: a szülők egyre nagyobb százaléka használ szűrőprogramot a számítógépen, táblagépen, hogy a gyerekek védelmében.

Tekintse meg a teljes műsort:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!