2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Hidvéghi Balázs: Gyurcsány és Karácsony mondja meg, hol a pénz! + videó

Meddig hallgat még Gyurcsány Ferenc DK-elnök és Karácsony Gergely főpolgármester a Lánchíd felújítása során eltüntetett másfél milliárd forintról? - kérdezte Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a közösségi oldalán vasárnap közzétett videójában.

  • Hidvéghi Balázs: Gyurcsány és Karácsony mondja meg, hol a pénz! + videó

Hidvéghi Balázs azt mondta, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) legfrissebb jelentése egy olyan korrupciós szisztéma működtetésére utal, ahol a híd felújítására szánt közpénzt egy fedőcégen keresztül tüntették el.

Hozzátette, a jelentés világosan bemutatja, hogy a hidat felújító cég "teljesen indokolatlanul utalta át ezt az óriási összeget" a szóban forgó cégnek, ahol azt - az azóta letartóztatásban lévő - két ügyvéd azonnal készpénzben felvette.

"Így már kezdjük érteni, hogy hogyan került csődközelbe a Gyurcsány vezette főváros, ahol Karácsonynak a készséges kiszolgáló szerepe jutott" - jelentette ki.

Tarlós István korábbi főpolgármester kétszázmilliárd forintos többlettel adta át a városházát, amely most a pénzügyi összeomlás szélén tántorog, talán nem véletlenül - jegyezte meg.

"Gyurcsány és Karácsony adjon magyarázatot a történtekre, és mondják meg, hol a pénz!" - nyomatékosította a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!