2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Hidvéghi: Az oltásnak nincs világnézete, nincs nemzetisége, csak hatékonysága van

A vakcinának nincs világnézete, nincs nemzetisége, csak hatékonysága van - jelentette Hidvéghi Balázs a CNN-nek adott angol nyelvű interjújában. A Fidesz európai parlamenti képviselője arra a kérdésre, hogy a magyar kormány folytat-e további tárgyalásokat a magyar oltásigazolás elfogadásáról, azt válaszolta, hogy minden Európai Uniós országnak érdeke, hogy megállapodásokat kössenek az oltásigazolásokról. Hidvégi Balázs hangsúlyozta: a tagországoknak minden oltásigazolást el kellene fogadniuk függetlenül attól, hogy azt hol gyártották.

  • Hidvéghi: Az oltásnak nincs világnézete, nincs nemzetisége, csak hatékonysága van

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!