2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Hidvéghi: A kormánypártok felkészültek az EP-választásra

Döntött a Fidesz–KDNP országos választmánya a szövetség európai parlamenti képviselőjelöltjeinek névsoráról. A listát az igazságügy miniszter, Trócsányi László vezeti, aki egyben a Fidesz–KDNP európai biztosjelöltje is lesz. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a céljuk, hogy megőrizzék Magyarország biztonságát és megvédjék a kultúránkat. Ebben az ellenzékre azonban nem lehet számítani.

  • Hidvéghi: A kormánypártok felkészültek az EP-választásra

„Az európai parlamenti választásnak még sosem volt akkora tétje, mint a jövő évinek” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján. Hidvéghi Balázs szerint a bevándorláspárti európai politikának véget kell vetni és ezt csak az európai polgárok tehetik meg. A Fidesz–KDNP felkészült a választásra, 21 képviselőt küld ki az Európai Parlamentbe. A listát az igazságügy miniszter, Trócsányi László vezeti, aki egyben a Fidesz–KDNP európai biztosjelöltje is. Őt követi Szájer József, Járóka Lívia és Deutsch Tamás.

„Brüsszel semmit sem tanulva az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból, még több migránst akar behozni Európába. Ezért arra lehet számítani, hogy mindent elkövetnek majd, hogy döntéseiket ráerőltessék a nemzetekre. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el. Nekünk az a célunk, hogy megőrizzük hazánk biztonságát és megvédjük a kultúránkat. Az ellenzék már bebizonyította, hogy ebben a közdelemben rájuk az Európai Parlamentben sem lehet számítani. Mert ők valójában Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben” – emelte ki Hidvéghi Balázs.

Az unió 27 tagállamában 2019. május 23-26. között rendezik a voksolást, Magyarországon a köztársasági elnök tűzi majd ki az időpontot. Összesen 450 millió állampolgár jogosult szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!