2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Hidvéghi: A Fidesz a szuverenitás védelmét és a kereszténydemokrata politikát képviseli

Az Európai Néppárt nem döntött, de a Fidesz számára egyértelmű, hogy amit képviselniük, kell az a szuverenitás védelme és a kereszténydemokrata politika - ezt mondta Hidvéghi Balázs az ATV-ben. A fideszes EP-képviselő elmondta: úgy látja, hogy a Néppártban ezek az értékek meggyengültek és azt szeretnék, hogy ha az EPP karakteresebb, bátrabb politikát folytatna. Hidvéghi Balázs arról is beszélt, hogy az ellenzéki EP-képviselők Magyarország ellen szerveznek programokat.

  • Hidvéghi: A Fidesz a szuverenitás védelmét és a kereszténydemokrata politikát képviseli

"Nem számít az, hogy folyamatosan Magyarországot kint gyalázzák és hazudoznak, csak azért, mert azt remélik, hogy ebből majd valami ilyen hatalom számukra kijön, de szerintem nem fog kijönni egyébként, mert lehet, hogy ez egy szűk körnek tetszik - ez a fajta attitűd, de én azt gondolom, hogy a magyar emberek többségének, józan többségének a támogatását ilyen akciókkal sosem fogják tudni elnyerni."

- jegyezte meg Hidvéghi Balázs, fideszes EP-képviselő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!