2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Heisler: Nagy károkat okoz a zsidóságnak Schwezoff Dávid

Nagy károkat okoz a zsidóságnak Schwezoff Dávid, a Budapesti Zsidó Hitközség néhány nappal ezelőtt megválasztott ügyvezető igazgatója – vélekedett a Mazsihisz elnöke Magyarország élőben című műsorunkban.

Schwezoff Dávidról a napokban írta meg a Tudózsidó nevű hírportál, hogy korábban transzvesztita énekesként és katolikus kántorként is tevékenykedett. Heisler András szerint hatalmi harc folyik a Mazsihiszben. „Egy olyan hűbéresi rendszer került kiépítésre, ahol mindenki az ügyvezető igazgatótól függött. Volt, aki anyagilag, volt, aki erkölcsileg, volt, aki lekötelezettje volt. Ez egy nagyon rossz gyakorlat, úgy gondolom, egy demokratikus szervezeten belül. Én azt látom, hogy Dávid hasonló eszközökkel próbál magának híveket szerezni” – mondta Heisler András elnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!