2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

"Hazugsággal riogatja az MSZP a nyugdíjasokat"

Hazugsággal riogatják a szocialisták a nyugdíjasokat – közölte Selmeczi Gabriella napirend előtti felszólalásában a Parlamentben.

A Fidesz szóvivője megerősítette: ígéretükhöz híven az Orbán-kormány nem vet ki terhet meg a nyugdíjakra. Selmeczi emlékeztetett arra is, hogy a szocialisták 15 évvel ezelőtt döntöttek arról, hogy 2013-tól megadóztatják a nyugdíjasokat. „A Fidesz nemet mond a nyugdíjak megadóztatására – közölte a politikus. – A Fidesz álláspontjáról mindent elmond az, hogy Bodrogi József miniszteri biztost felmentettük, miután a nyugdíjjárulék-fizetésről beszélt, minden felhatalmazás nélkül. A szocialisták álláspontjáról pedig mindent elmond az, hogy pont most próbálják visszahozni a politikába, azt a Bajnai Gordot, aki 2009-ben elvett egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól, az idősektől.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!