2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

"...sírjuk felett száz virág..."

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Hazudott Brüsszel a vakcina-szerződésekről? Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat

A brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket. Azt állította, hogy nem Brüsszel szerződött, hanem a tagállamok. Ómolnár Miklós megszerezte a szerződéseket és lebuktatta Brüsszelt.

  • Hazudott Brüsszel a vakcina-szerződésekről? Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat

 

Az újságíró a négy vakcinagyártóval, a Pfizerrel, a Moderna-val, a Sanofival és a Janssennel kötött EU-szerződéseket be is mutatta a nyilvánosságnak új YOUTUBE-csatornáján, melynek neve FEKETÉN-FEHÉREN.

ITT NÉZHETI MEG! 

A négy szerződést a brüsszeli bürokrácia SENSITIVE-nek, vagyis kényesnek, érzékenynek minősítette, mintha nyilvánvalóan titkolni akarnának valamit.

A furcsa történet lényege tehát, hogy a múlt héten egy nyilvánvalóan előre megbeszélt, egyeztetett újságírói kérdésre a Bizottság szóvivője, Stephan De Keersmecker a következőt találta mondani:

„A VAKCINÁKAT AZ UNIÓS TAGÁLLAMOK RENDELTÉK MEG, A BIZOTTSÁG NEM JÁTSZOTT EBBEN SEMMIFÉLE SZEREPET.”

Magyarán azt mondta, hogy nem az Európai Bizottság szerződött a vakcinagyártókkal.

A megszerzett és bemutatott, a SENSITIVE minősítés alapján nyilvánvalóan titkolandó dokumentumok azonban teljesen másról tanúskodnak. Egyértelműen bizonyítják, hogy az Európai Unió kötötte a szerződéseket, konkrétan az egészségügyi biztos, STELLA KYRIAKIDES neve található a YOUTUBE csatornán bemutatott dokumentumokon.

EZ UTÁN CSAK EGYETLEN KÉRDÉS MARADT. MIÉRT LEHET ÉRDEKE A BRÜSSZELI BÜROKRÁCIÁNAK ELTITKOLNI A TÉNYEKET, LETAGADNI MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSEKET? MIRE MEGY ITT A JÁTÉK?

Hír TV/ Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!