2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Havazás miatti közlekedés korlátozások Budapesten + videó

Budapestet is elérte a havazás, többfelé fennakadásokra kell számítani a közlekedésben. A Híradóban a BKK munkatársa, Kovács Botond számolt be az aktuális közlekedési helyzetről.

  • Havazás miatti közlekedés korlátozások Budapesten + videó

Budapesten már éjszaka óta intenzív havazás tapasztalható, ami miatt főleg a hegyvidéki területeken, illetve Budán kell fennakadásokra készülni. De fővárosszerte csúszósak az utak ezért érdemes mindenhol fokozott elővigyázatossággal közlekedni. Budán például a 60 A és a 60 B fogaspótló autóbusz nem közlekedik mert a télies útviszonyok miatt nem tud felmenni az emelkedőn. Illetve a reggel folyamán több villamosvonalon például a 2B és a 28-as villamos vonalán is váltóállítási problémák miatt nem tudtak rendesen közlekedni a járatok. A H8-as HÉV vonalán pedig jelenleg is pótlóbuszok közlekedik egy szakaszon ugyanis több fa kidőlt a vágányokra. Szintén fa dőlt még a szépvölgyi útra is a második kerületben, ami miatt egy ideig le is volt zárva. Ott a 65-ös és a 65A nem közlekedett egy ideig. Kisebb közlekedési balesetek miatt szintén korlátozásokra és lassulásokra kell készülni, illetve mindenkinek javasolt téli gumikkal elindulni és fokozott elővigyázatossággal közlekedni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!