2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Hatvanmilliós szerződést kötött a főpolgármester Kálmán Olgával

Helyreigazító közlemény: 2019. december 16. napján a www.hirtv.hu online felületünkön közzétett, „Hatvanmilliós szerződést kötött a főpolgármester Kálmán Olgával” című online cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Kálmán Olga munkaszerződése szerint akkor is garantáltan megkapja a 2024-ig járó fizetségét, ha jogviszonya korábban megszűnik.

  • Hatvanmilliós szerződést kötött a főpolgármester Kálmán Olgával

Egymilliós alapbérrel kezdi meg a munkát Kálmán Olga, aki korábban ugyan alkalmatlannak látta Karácsony Gergelyt a főváros vezetésére, ám a jövőben mint kulturális tanácsadó segíti majd a főpolgármester munkáját – írta a Ripost. A lap által közölt munkaszerződéséből az is kiderül, hogy Gyurcsány volt főpolgármester-jelöltjének megbízása öt évre szól, de ha korábban távozni kényszerül, akkor is garantáltan megkapja a 2024-ig járó fizetségét, azaz a hatvanmillió forintot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!