2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Hátrányos helyzetű gyerekeket támogat az MVM Partner Zrt.

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg az MVM Partner Zrt. ˝Legszebb napom˝ elnevezésű eseményét. A rendezvényen beteg, § hátrányos helyzetű, valamint rászoruló gyermekeken segítenek. A vállalat igazgatója elmondta: kiemelten fontos számukra a jövő generációjának támogatása, ezért igyekeznek olyan lehetőségeket teremteni, amelyek a beteg és hátrányos helyzetű gyermekek fejlődését, gyógyulását segítik. A rendezvényen közel 100 millió forintnyi támogatást is átadtak, amit épületek, speciális orvosi műszerek vagy betegellátó eszközök megvásárlására lehet fordítani.

  • Hátrányos helyzetű gyerekeket támogat az MVM Partner Zrt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!