2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 12:30

Belföld

Harrach: A baloldal hiénaként marakodik a koncon

Egységes és erős szövetség jött létre az önkormányzati választásokra való felkészülés során – jelentette be a KDNP frakcióvezetője.

Harrach Péter szerint míg a baloldal hiénaként marakodik a koncon, addig a Fidesz–KDNP Szövetség orvosolni tudta a jelöltállítás körül felmerült problémákat. Kiemelte: azokban a választókerületekben, ahol nem sikerült helyben megegyezni, pártelnöki szinten egyeztettek.

– Számunkra a legfontosabb a szövetség egysége és ereje, mert ez biztosítja azt, hogy a keresztény értékrend képviselete megvalósuljon a közéletben. Ez megmutatkozott az önkormányzati felkészülésben is, hiszen tudjuk, hogy ilyenkor előjönnek a különböző személyes ambíciók, a stílusbeli különbségek, és feszültségek adódnak pártokon belül, szövetségeken belül. Ami miatt mi stabilnak merjük nevezni ezt a szövetséget, az, hogy ezeket a feszültségeket, ezeket a problémákat jól tudtuk kezelni – mondta Harrach Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.
Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!