2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Hárommilliárddal emeli a kormány az Otthon Meleg Program keretösszegét

  • Hárommilliárddal emeli a kormány az Otthon Meleg Program keretösszegét

Kettőről ötmilliárd forintra emeli a kormány az Otthon Melege Program keretösszegét – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára. Weingartner Balázs azt mondta: a program sikerességét mutatja, hogy míg tavaly az érintettek 63 ezer pályázatot nyújtottak be, idén ez a szám majdnem megduplázódott. A szerdán zárult háztartási gépcsere alprogramban mosógépre, hűtőre, vagy fagyasztóra lehetett pályázni.

„A tegnapi nappal lezárult a pályázati lehetőség. Az utolsó régió a közép-magyarországi, illetve Budapestet érintő régió volt. Örömmel jelentjük, hogy a lakosság igénye láthatóan növekedett a tavalyi számokhoz képest. A meghirdetésre került pályázati lehetőségek mentén, amiben ugye mosógépre, hűtőgépre vagy fagyasztógépre lehetett pályázni, 119 ezer pályázatot meghaladó darabszám lett a végleges számunk. Látható, hogy a tavalyi szám amely 63 ezer darab volt, megduplázódott majdnem” – mondta Weingartner Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

A Bëlga egy számának sorával üzent Bayer Zsolt a gyalázkodó DK-soknak + videó

Minősíthetetlen stílusban sértegette Császár Attila újságírót Rónai Sándor, Barkóczi Balázs pedofilsegítőnek nevezte Futó Boglárka riportert, a tejszínhabra a cseresznyét pedig Gyurcsány Ferenc tette fel az Országgyűlésben. Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül a DK-s politikusok vállalhatatlan magatartását a Bayer show-ban. Így üzent nekik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!