2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Belföld

Harmadával költenek többet alpolgármesterre az ellenzéki önkormányzatok testületei

Tizennéggyel több főállású alpolgármesterre van szüksége az ellenzéki testületeknek a fővárosban, mint kormánypárti elődeiknek az előző ciklusban. Az ellenzéki vezetési kerületekben átlagosa 3-4 alpolgármester kapott munkát, míg a kormánypártiaknál 2-3 tisztviselővel számolhatunk. Erzsébetváros ellenzéki polgármestere - a tavasszal még alkalmatlanságát hangoztató - Niedermüller Péter munkáját például a korábbi kettő helyett négy alpolgármester segíti, akik a teljes ciklus alatt közel 234 millió forintot visznek majd haza. Az oeconomus.hu adatai alapján az ellenzéki vezetési kerületek átlagosan 2,7 millió forintot fordítanak az alpolgármesterek díjazására, míg ugyanez a szám a kormánypárti kerületek esetében 2 millió.

  • Harmadával költenek többet alpolgármesterre az ellenzéki önkormányzatok testületei

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!