2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A taníványok

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Harckocsiaknák Mogyoródon

Aknákat találtak este Mogyoródon, mintegy harminc embernek kellett emiatt ideiglenesen elhagynia otthonát.

Útjavítás közben kerültek elő a harckocsiaknák, amelyekben gyújtószerkezet már nem volt. Az utcát 200 méteres szakaszon zárták le, öt családi ház lakóinak kellett elhagynia otthonát. A robbanószerkezeteket a tűzszerészek szállították el. „Bejelentés érkezett a Magyar Honvédség tűzszerész ügyeletére, hogy Mogyoródon, a Rózsa utcában, útfelújítási munkálatok közben robbanótesteket találtak. A helyszínre kiérkezett katonai tűzszerészek beazonosítottak öt darab német harckocsiaknák – tájékoztatta a Hír TV-t a MH tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

– Az aknákban gyújtószerkezet nem volt, ezért azokat a helyszínről elszállították a Magyar Honvédség központi gyűjtőjére és természetesen a későbbiekben megsemmisítik. A tűzszerész munkálatok idejére öt családi házból közel harminc főnek kellett ideiglenesen elhagyni otthonát. A lakók visszaköltözhettek még az este folyamán az otthonaikba” – tette  hozzá Várkonyi Melinda.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nagy Zsuzsanna: minden erőmmel azon leszek, hogy helytálljak

Nagy Zsuzsanna: minden erőmmel azon leszek, hogy helytálljak

Azt mondtam a férjemnek, hogy mindenben melletted, mögötted és veled leszek, és ez szívből jött – így reagált Nagy Zsuzsanna, Sulyok Tamás köztársasági elnök felesége, amikor kiderült, hogy kihívásokkal teli időszak elé néznek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!