2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Hamis tanúzás miatt nyomoznak a móri ügyben

Nyár óta nyomoz az ügyészség a móri bankrablás ügyében hamis tanúzás miatt.

Az eljárás érintettje az a három ember, akiknek vallomásai alapján elmarasztalták a bíróságok a 2002-es, nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás ügyében Kaiser Edét és Hajdú Lászlót.

Bár a két férfit perújításaik során jogerősen felmentették a móri bűncselekmények vádpontjai alól, de mivel korábban több posta, pénzváltó és pénzszállító elleni fegyveres támadás szerepelt a számlájukon, Kaisert jogerősen 16, Hajdút pedig 15 évre ítélték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!