2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Hamis orvosi igazolásokat készített

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 17 éves hajmáskéri fiatalembernek az ügyében, aki ellen hamis magánokirat felhasználása miatt folyt büntetőeljárás.

Egy ösküi helyettesítő háziorvos tett feljelentést a rendőrségen a hajmáskéri lakos ellen, aki 2021. április 7-ét megelőzően egy Várpalota környéki középiskolában több alkalommal hamis orvosi igazolásokat használt fel a távollétének igazolása érdekében. Az orvos a nyomozás során elmondta, hogy az okiraton szereplő időpontokban nála betegellátás céljából nem jelentkezett a diák, az adatokat meghamisították. A rendőrök a 17 éves fiút hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták gyanúsítottként. A fiatalkorú személy tettét elismerte és azóta megbánta. A nyomozóknak elmondta, hogy így akarta elkerülni az ösztöndíj megvonását, valamint az igazolatlan hiányzások miatti felelősségre vonást. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Kép:Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Nemzet: Karácsony Gergely és Dobrev Klára van valódi versenyben

Karácsony Gergely és Dobrev Klára van valódi versenyben a baloldali előválasztáson – írja a Magyar Nemzet. 2021. szeptember 24.

Orbán Viktor: A magyar családpolitika példátlan Európában

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott. 2021. szeptember 24.

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!