2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

A judapestező Bíró Lászlónak kampányol Karácsony Gergely

A judapestező, nyíltan antiszemita Bíró Lászlóval kampányol Karácsony Gergely főpolgármester és a teljes baloldal. Budapest első embere azért utazott Szerencsre, hogy személyesen támogassa a zsidózó Bíró Lászlót. A borsodi városban a kampányhajrában szintén megjelent Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Jakab Péter Jobbik-elnök is. Karácsony Bíróval az oldalán azt mondta: Budapest egy sokszínű, elfogadó város, az ellenzéki jelölt pedig már bocsánatot kért zsidózó kijelentései miatt, ezért nincs oka, hogy ne támogassa őt.

  • A judapestező Bíró Lászlónak kampányol Karácsony Gergely

A judapestező Bíró László kampányát segíteni érkezett szerencsre Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere és a teljes baloldal. Bíró László korábban az izraeli turistákat pedig tetűcsúzdásoknak hívta. Karácsony szerint mivel a főváros egy sokszínű, elfogadó város, ezért számára belefér, ha valaki korábban antiszemita kijelentéseket tett, de már bocsánatot kért érte.

Karácsony Gergely elismerte, hogy nem diktatúrában, hanem egy szabad országban élünk, de a Hír TV kérdéseire továbbra sem válaszolt.

A magát demokratának és antirasszistának tartó MSZP társelnöke szerint Bíró László Judapestezése nem érdekli a választókat.

A baloldal mindent bevetett egy nappal az országgyűlési képviselő-választás előtt. Egy zsák krumplira a Fideszes jelölt, Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a kormánypártok osztogatnák a csomagot a szavazatokért. A Jobbik elnöke a Fidesz megbuktatásának lehetőségével tüzelte az embereket.

Bíró László korábban egy varrodát vezetett a Borsod megyei Csernelyben, de alkalmazottai dokumentumokkal bizonyították, hogy adós maradt a fizetésükkel. Volt olyan is, amikor fegyverrel fenyegette őket, mert az elmaradt bérüket kérték.

Ezzel szemben még a héten is jelentkezett három varrónő, akiknek tartozik. Az egyiküknek 120 ezer forinttal. A kormánypártok a térség korábbi országgyűlési képviselőjének, a nyáron motorbalesetben elhunyt Konc Ferencnek a lányát indítják az október 11-i választáson. Koncz Zsófia az édesapja által megkezdett munkát szeretné folytatni.

Hír TV

 

A baloldal mindent bevetett egy nappal az országgyűlési képviselő-választás előtt:

Az alábbi bejegyzést Kunhalmi Ágnes osztotta meg Facebookján.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!