2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Halmozta a bűncselekményeket

A gyanú szerint a 36 éves férfi kábítószerrel kereskedett, eltiltás hatálya alatt vezetett, lecserélte egy gépjármű rendszámát, sőt még sikkasztott is.

  • Halmozta a bűncselekményeket

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyrendbeli kábítószer-kereskedelem bűntett, egyrendbeli sikkasztás bűntett, egyrendbeli egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett és kétrendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 36 éves etesi férfi ellen.

A salgótarjáni járőrök 2021. július 26-án 3 óra 45 perckor ellenőriztek egy gépjárművet és annak vezetőjét. Az igazoltatás során az egyenruhások megállapították, hogy a 36 éves etesi lakos a gépkocsival úgy vett részt a forgalomban, hogy azon egy másik járműhöz tartozó hatósági jelzés van elhelyezve, továbbá a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök a gépjárművet is átkutatták, amely során bruttó 25,6 gramm fehér színű, kristályos kábítószergyanús anyag és kábítószer fogyasztásához használt eszköz is előkerült, amelyeket lefoglaltak.

A rendőrök az etesi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók megállapították továbbá azt is, hogy a 36 éves férfi 2021. február elején, Etes belterületén több alkalommal értékesített kábítószert. Megalapozott a gyanú arra is, hogy az etesi lakos február hónapban egyik ismerősétől egy személygépkocsi kipufogó rendszerét javítás, illetve egy gépjárművet kipróbálás céljából elvitt, azonban az alkatrészt és a járművet a megállapodásuk ellenére nem vitte vissza. A rendőrök a gépjárművet megtalálták és lefoglalták.

A gyanúsított mindezeken felül június 28-án a délelőtti órákban személygépkocsival eltiltás hatálya alatt vett részt a forgalomban, azonban őt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai intézkedés alá vonták. 

A nyomozók a 36 éves férfit őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A hatóság tagjai szakértők bevonásával tovább folytatják a férfi ellen folyamatban lévő ügyek vizsgálatát.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!