2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Halász János: A migráció veszélyezteti Európa biztonságát, nem pedig Gruevszki

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke, Halász János nem erősítette meg azt a lapértesülést, amely szerint Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök megkapta a menekültstátuszt. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal zárt ülést tartott, amiről ő nem beszélhet – tette hozzá.

  • Halász János: A migráció veszélyezteti Európa biztonságát, nem pedig Gruevszki

Halász János szerint Magyarország biztonsága nem a Gruevszki-ügyön múlik, még ha ezzel is foglalkozik az ellenzék.

„Zárt ülés volt, amiről nem mondhatok semmit. Nem tudom megerősíteni a hírt, mivel azt a hivatalnak kell megerősítenie” – nyilatkozta kedden a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a fideszes politikus. 

Halász a Gruevszki-ügynél sokkal fontosabbnak tartja az illegális migrációval kapcsolatos kérdéseket, amelyek valóban veszélyeztetik Európa biztonságát. „Brüsszelben ma is történt egy migránshátterű terrorcselekmény, aminek során egy rendőrt támadtak meg. Az emberek nem érzik magukat biztonságban Európában, erről kellene beszélni” – véli Halász.


 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli épületében tárgyalt

Orbán Viktor az Európai Parlament brüsszeli épületében tárgyalt

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig. Amíg ez a kérdés nincs megválaszolva, addig semmilyen migrációval kapcsolatos uniós rendelkezés nem működik - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!