2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Halálos baleset történt az éjszaka Táborfalvánál

Halálos baleset történt az éjszaka Táborfalvánál. Az M5-ös autópályán egy autó lement az úttestről, majd felborult, a sofőr életét vesztette.

  • Halálos baleset történt az éjszaka Táborfalvánál

Közben a rendőrség is ónos esőre és fagyott esőre figyelmezteti az autósokat. Szombat éjfélig egyre többfelé fordulhat elő csapadék. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság ónos eső idején azt javasolja, hogy senki ne induljon útnak sem autóval, sem gyalog, ha elengedhetetlen, akkor is a tömegközlekedést ajánlják, leginkább a kötött pályás eszközöket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!