2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Gyurcsány Ferenc évnyitó beszéde

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Halálos baleset történt az éjszaka Táborfalvánál

Halálos baleset történt az éjszaka Táborfalvánál. Az M5-ös autópályán egy autó lement az úttestről, majd felborult, a sofőr életét vesztette.

  • Halálos baleset történt az éjszaka Táborfalvánál

Közben a rendőrség is ónos esőre és fagyott esőre figyelmezteti az autósokat. Szombat éjfélig egyre többfelé fordulhat elő csapadék. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság ónos eső idején azt javasolja, hogy senki ne induljon útnak sem autóval, sem gyalog, ha elengedhetetlen, akkor is a tömegközlekedést ajánlják, leginkább a kötött pályás eszközöket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!