2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Az OMSZ a Facebookon tette közzé március 17-én, hogy a mentősök derekasan helytálltak, és a kiemelt esetszám ellenére is végre tudták hajtani feladataikat.

Dicséret és tiszteletadás helyett Hadházy Ákos inkább megtámadta őket.

Állítása szerint az OMSZ és a kormány is hazudik, és ezt minél előbb abba kellene hagyni, mivel a számok, amelyeket ő kapott meg, mást mondanak, mint amelyeket a hivatalos szervek közétettek, mert nem négyezer hívást kaptak, hanem hatezret.

A hívások egy részéhez a mentősöknek nem kell kimenniük, mivel az emberek csak tanácsot kérnek, így a OMSZ nem hazudott.

Majd amikor Hadházy látta, hogy nem tartható az állítása, orbánozott egyet, és számonkérte a miniszterelnökön, hogy már nem jár Covid-kórházakba.

Igaz, azt elfelejtette megjegyezni, hogy ennek a mostani helyzetben semmi értelme nem lenne, és csak hiábavaló kockázatvállalás volna.

De abban igaza van Hadházynak, hogy tényleg háborúban állunk, csak mások a csatasorok.

Most a katonák az orvosaink, az ápolóink, a mentőseink,

akik minden tiszteletet megérdemelnek.

Az OMSZ pedig ezeknek a hősöknek az egyik hivatalos képviselője, így megsértésével a mentősöket is megsértik.

Mégis, Hadházy Ákos ma reggel az ATV-ben kijelentette, hogy nem fog bocsánatot kérni sem a mentősöktől, sem az OMSZ-től.

888.hu

KAPCSOLÓDÓ:

Győrfi Pál: Miért kell még sötétebbre festeni a valóságot, mint amilyen?

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megszavazták Szabó Tímea büntetését

A szavazás után a képviselő felállt a helyén, egy fehér pólót viselt, amelynek ugyanaz volt a mintája, mint amilyen molinó miatt megbüntették. 2021. október 19.

Varga Judit: A magyar kormány kiáll a lengyel alkotmánybíróság határozata mellett

Emlékeztetett: Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, Lengyelországot pedig azért támadják, mert gátat szab a lopakodó uniós hatáskörbővítésnek. 2021. október 19.

4,4 milliárd euróért vásárolná vissza a Liszt Ferenc repülőteret a kormány

A Világgazdaság információi szerint 4.4 milliárd euróért vásárolná meg a Budapest Airportot a magyar kormány. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!