2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Belföld

Hadházy Ákost kitiltották a parlamenti ülésről

Kitiltotta Hadházy Ákost Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfői parlamenti ülésről, mert a függetlenként politizáló országgyűlési képviselő megzavarta az ülést azzal, hogy az elnöki pulpitus felett egy „Stop propaganda” feliratú molinót lógatott be.

  • Hadházy Ákost kitiltották a parlamenti ülésről

 

Kövér László – utalva a legutóbbi botrányra – elmondta, méltányolja, hogy Hadházy ezúttal nem a saját gigantikus névjegykártyáját lógatta ide.

A politikus későbbi szankcionálásáról a házelnök tájékoztatja a házbizottságot.

Kövér László ezután úgy fogalmazott, dacára annak, hogy Hadházy a propaganda befejezésére ad utasítást, megadja a szót Gyurcsány Ferencnek.

A házelnök kijelentésére Gyurcsány párttársa, Vadai Ágnes hangosan tiltakozott.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!