2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Megzavarták Orbán Viktor beszédét az Országgyűlésben

A miniszterelnök az országgyűlés őszi ülésszakának első napján az elmúlt hónapok eseményeit értékelte, amikor Hadházy Ákos táblákat tartott a pulpitus elé. Kövér László házelnök arra szólította fel az ellenzéki képviselőket, hogy ne csináljanak cirkuszt az Országgyűlésből.

  • Megzavarták Orbán Viktor beszédét az Országgyűlésben

Az elmúlt száz nap eredményeit értékelte Orbán Viktor miniszterelnök a parlament őszi ülésszakának első napján.

A kormányfő beszédét Hadházy Ákos független képviselő zavarta meg, aki táblákat tartott a pulpitus elé.

Végül a táblákat a kormánypárti képviselők vették el Hadházytól, aki visszaült a helyére. Az Országgyűlés elnöke arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy ne csináljanak cirkuszt az Országházból.

Az ellenzék ezután is folyamatos kiabálással zavarta a miniszterelnök beszédét. Orbán Viktor az önkormányzati választást értékelve azt mondta, a kormánypártok megkapták a szavazatok több mint 50 százalékát.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a magyar gazdaság 2050-re karbonsemleges lehet, ehhez azonban az Európai unió komoly hozzájárulására van szükség. A magyar gazdaság teljesítményét értékelve elmondta, hogy az első félévben a növekedés 5 százalék felett volt, 2010-hez a bővülés 30 százalékos.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!