2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Hadházy Ákos teljesen bekattant: késsel esett neki egy köztéri plakátnak + videó

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő feltöltött a Facebook-oldalára egy videót, amelyben megrongál egy köztéri hirdetőoszlopra kihelyezett plakátot.

  • Hadházy Ákos teljesen bekattant: késsel esett neki egy köztéri plakátnak + videó

Hadházy Ákos szerint a nemzeti konzultációs plakátok egyenesen fasiszta propaganda. Elmondása szerint a kormány új szintet lépett azzal, hogy az emberek véleményére kíváncsi kérdőívet reklámozni merészeli a köztereken.

Az utcát járva talált is egy hirdetőoszlopot amin az Ursula von der Leyen és Alex Soros által keményen bírált és támadt nemzeti konzultáció kitöltésére biztatnak. A képviselő szemét nagyon bánthatta a plakát, ugyanis pillanatok alatt nekiesett egy nála lévő késsel, kamatoztatva ezzel az általános iskolai technikai órán szerzett tapasztalatait.

A nagy munka közben mindenkit arra buzdított, hogy ha ilyen plakátot látnak, tegyék azt tönkre.

"Egy plakát megrongálása nem bűncselekmény. Lehet, hogy szabálysértés, de olyan időket élünk, amikor bizonyos szabályokat muszáj áthágni"

Hadházy Ákos megoldotta a gordiuszi csomót is rongálás közben: szerinte ezek a plakátok csak azt bizonyítják, hogy Magyarországon nincsenek valódi választások.

Az igazán nagy megfejtés azonban még váratott magára. A videó végéhez közeledve egyre jobban belejött az elméleteivel már az alufólia sipkás embereket idézve. A nemzeti konzultációs plakátkampány ugyanis "egy az egyben a putyini Oroszország franchise alapján működik."

A videó legvégén még tartott egy orosz történelem- és politikaórát az országgyűlési képviselő, akinek végül nem sikerült teljesen leszednie a plakátot.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A YouTube törölte a neves influenszer CPAC-es beszédét + videó

A YouTube törölte a neves influenszer CPAC-es beszédét + videó

Eva Vlaardingerbroek, holland politikai kommentátor is a CPAC Hungary előadói között volt és előadásában arról beszélt, hogy „a fehér európaiakat egyre gyorsuló ütemben cserélik le a saját országukban, és ez a civilizációnk végét fogja jelenteni, ha nem fordítjuk meg a dolgokat”.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!