2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Esztike gyűrűje

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Gyurcsányéknak hízeleg Jakab Péter

Már Jakab Péter is azt hirdeti, mint a Demokratikus Koalíció. A Jobbik bukott elnöke azt hangoztatja, hogy az ellenzéki összefogás az egyetlen járható út. A baloldali pártok ugyanakkor éppen Gyurcsány Ferenc politikájával fordultak szembe és az utóbbi hónapokban élesen kritizálták a DK vezetőjének lépéseit.

  • Gyurcsányéknak hízeleg Jakab Péter

Alig több mint fél évvel a választás után Gyurcsány Ferenc jelezte, már nincs szüksége az összefogásra. Évértékelőjében egyedüli ellenzéki alternatívaként hirdette pártját, sőt folyamatosan csábítja magához az ellenzéki pártok politikusait.

A Gyurcsány Ferenc által feladott leckét most felesége teljesítette, sőt Dobrev Klára megismételte férje utasítását.

Most az a dolgunk, hogy ebből a tengernyi elégedetlenségből, megalázottságból egységes erőt teremtsünk. Egységes erőt teremtsünk, amely ellenáll és így egységesen erős lesz Orbán szervezett pártállamánál. Ennek a szervezett erőnek az otthona a Demokratikus Koalíció. Azért vagyunk itt így együtt és azért vagyunk erősek, hogy soha többé ne tudjanak minket megosztani

 - mondta Dobrev Klára.

Harmadik út nincs

- hisz az összefogás erejében - hízelgett Jakab Péter a Gyurcsány-pártnak. A már független országgyűlési képviselő azt is hozzátette, azokkal kell összefogni, akik megdolgoznak a választók bizalmáért. Jakab szerint sincs harmadik út - pont ugyanezt hirdeti a DK vezére és felesége is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!