2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Gyurcsány után Vadai is nácizott

Nácizott a Parlamentben Vadai Ágnes. Gyurcsány Ferenc hétfői felszólalásához kapcsolódva a DK-s politikus a náci Németországhoz hasonlította hazánkat. A Gyurcsánypárti politikus azért támadta a kormányt mert Kövér László korábban azt mondta: a balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része. A Miniszterelnökség államtitkára válaszában azt mondta a baloldal pejoratív jelzőként használta a magyarság fogalmát.

  • Gyurcsány után Vadai is nácizott

Lenácizta Országgyűlés elnökét Gyurcsány Ferenc hétfőn a parlamentben. A DK elnöke ezt követően a kormányt és a határon túli magyarokat támadta.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára erre úgy reagált: nyomós oka van annak, hogy időről- időre felmerül az, hogy az ellenzéknek milyen viszonya van a magyar nemzethez.

Kedden pártelnöke után Vadai Ágnes is nácizott a parlamentben. A Gyurcsánypárti politikus később a nemzeti konzultáción gúnyolódott.

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára válaszában azt mondta:az elmúlt harminc évben a baloldal pejoratív jelzőként használta a magyarság fogalmát.

Orbán Balázs emlékeztetett: a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazás előtt Gyurcsány Ferencék agresszív kampányt folytattak a határon túli magyarok ellen. Azzal riogattak, hogy 23 millió román fogja elözönleni Magyarországot. Később pedig a DK elnöke a el akarta venni a nem anyagországi magyarok szavazati jogát.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!