2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Gyurcsány ölelése már-már abúzus

Gyurcsány ölelése már szinte abúzus volt - idézi a Magyar Nemzet Görög Ibolya protokollszakértőt.

  • Gyurcsány ölelése már-már abúzus

Az ATV.hu-nak nyilatkozó szakember szerint azért is volt túlzás a DK elnökének viselkedése, mert hosszan tartott. A lap szerint a baloldali sajtóban is felháborodást keltett, ahogyan Gyurcsány Ferenc üdvözölte frissen beiktatott képviselőtársát hétfőn a Parlamentben.

A felvételeken jól látható, hogy a DK elnök Ráczné Földi Judit mindkét kezét fogva hosszan átöleli, és közben súg valamit a fülébe. Később a DK elnöke azt mondta: szándékosan ölelkezett ennyit, hogy ezzel bizonyítsa, hogy kiállnak az offshore botrányba keveredett Ráczné mellett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!