2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Gyurcsány Ferenc üzenete egyértelmű, le akarja szorítani a többieket

Gyurcsány Ferenc nem csinál abból titkot, hogy a többieket le akarja szorítani. Így reagált a 21. Század Intézet elemzője Gyurcsány Ferenc azon kijelentésére, miszerint ,,tessék legyőzni! Tessék jobbnak lenni! Tessék egy jobb országot csinálni! És elmegyek". A kormányszóvivő szerint az a furcsa helyzet állt elő, hogy Gyurcsány is azt mondja amit ők: az Európai Unió politika okokból nem akarja odaadni a magyar embereknek járó uniós forrásokat.

  • Gyurcsány Ferenc üzenete egyértelmű, le akarja szorítani a többieket

Tessék legyőzni! Tessék jobbnak lenni! Tessék egy jobb országot csinálni! És elmegyek a francba. 62 éves vagyok nincs már sok időm, még egy 30 évet nyomok nekik - így üzent Gyurcsány Ferenc a többi baloldali politikusnak, amikor egy szegedi fórumon egy fiatal arról kérdezte, ha visszalépne az segítene-e az ellenzéknek.

Az üzenet egyértelmű Gyurcsány Ferenc nem csinál abból titkot, hogy a többieket le akarja szorítani

- mutatott rá Nagy Ervin a Napi aktuálisban.

Rengeteget dolgoztak azért, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat - jelentette ki Gyurcsány Ferenc korábban a Spirit Fm műsorában.

Gyurcsány beismerte, hogy politikustársaival, a DK tagjaival a magyar emberek ellen, aktívan egyeztettek a Bizottsággal, hogy Brüsszel újabb és újabb kritériumokat támasszon hazánk számára.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy ő is azt mondja, amit mi is mondunk, az Európai Unió tulajdonképpen politika okokból nem akarja odaadni ezeket a magyar embereknek járó forrásokat. Elfogathatatlan, amit a baloldal, Gyurcsány Ferenc mondott

hangsúlyozta a Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A Fidesz egyébként hat kérdésre vár választ a dollárbaloldaltól és Gyurcsánytól. Többek között szeretnék tudni, a dollárbaloldal politikai szervezetei részéről kik vettek részt ezeken a titkos, a nyilvánosság háta mögött zajló politikai egyeztetéseken, hány alkalommal és kikkel egyeztettek, de érdeklődnek, hogy tett-e javaslatot arra, hogy a gyermekvédelmi törvény eltörlése is legyen politikai feltétele a magyaroknak jogszerűen járó uniós források folyósításának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!