2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Belföld

Gyorshajtókra vadásztak

Gyorshajtókra vadásznak a rendőrök az ország összes megyéjében és a fővárosban is. A 29 országot érintő európai közlekedésbiztonsági razzia csütörtökön kezdődött és szombaton zárul.

Szolnok megyében a 4-es főút egyik ikerparkolójában mérték a sebességet. A főúton sok a román és az ukrán kamionos, illetve vendégmunkás. „Mire ideérnek a járművezetők, szerintem már megannyi rendőrrel vagy akár rendőri intézkedéssel találkoztak. Így itt már nem annyira jellemző a sebességtúllépés. Ilyenkor általános ellenőrzést végzünk” – mondta Debreczeni Norbert, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr főhadnagya. Az általános ellenőrzésnek része volt a szondáztatás is. A halálos balesetek 40 százalékát Magyarországon is a gyorshajtás okozza.


A nemzetközi közúti ellenőrzési akciót Európa 29 országában tartották meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!