2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Párizs szeme - Brassai Gilbert 03:00

Belföld

Gyöngyösi éles kritikával illette a DK-t

Gyurcsány Ferenc miatt szállt ki az ellenzéki összefogásból a Jobbik. A párt elnöke azt mondta: nem akarja hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak. A Mi Hazánk szerint ez csak egy újabb színjáték. Novák Előd rámutatott: a Jobbik mindent és az ellenkezőjét is képes képviselni.

  • Gyöngyösi éles kritikával illette a DK-t

Ultimátumot adott pár hónapja az ellenzéki pártoknak Gyurcsány Ferenc. Az összefogás önkormányzati választásra készülő első találkozóján a DK még nem vett rész, de a másodikra már képviseltette magát a Gyurcsány-párt. Ezen azonban már a Jobbik nem vett részt. Sőt jelezték, ők ebből kiszállnak.

Gyöngyösi Márton azt mondta: párja inkább a jobboldali erőtérben fog politizálni.

A Mi Hazánk szerint azonban ez csak egy újabb szemfényvesztés a Jobbiktól.

 

A Gyurcsány Ferenccel korábban összefogó Jakab Péter után már a Mi hazánk is úgy gondolja: a Jobbiknak nincs sok hátra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!