2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Megszólalt Izrael budapesti nagykövetsége Gyöngyösi Márton újabb antiszemita botrányáról + videó

Még egy újabb bizonyíték a Jobbik valódi természetére - mondta a Magyar Nemzetnek Jákov Hadasz-Handelszman, Izrael budapesti nagykövete arra reagálva, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke súlyos antiszemita kijelentést tett, , ezúttal Orbán Viktor miniszterelnökre vonatkozóan.

  • Megszólalt Izrael budapesti nagykövetsége Gyöngyösi Márton újabb antiszemita botrányáról + videó

Kiszivárgott egy levelezés Gyöngyösi Mártonról, amely a megrögzött antiszemitizmusát bizonyítja. A Jobbik elnökének egy 2020-as levelezése került az Origo birtokába, amelyben súlyos zsidóellenes kijelentéseket tett és Orbán Viktor miniszterelnököt is támadta.

Gyöngyösi Márton a miniszterelnökkel kapcsolatban úgy fogalmazott, legszívesebben azt írtam volna, hogy egy cionista bérenc, a lubovicsi szekta foglya, de ebből nem biztos, hogy jól ki lehet jönni.

A Jobbik vezérkara éppen azt vitatta meg, hogy milyen álláspontot alakítsanak ki „az iráni helyzettel kapcsolatban” megfogalmazott közleményükben. Az aktualitást az adta, hogy az Egyesült Államok likvidálta az iráni kémfőnököt, a terrortámadásokért felelős Kászim Szulejmánit.

Gyöngyösi Márton kijelentésével kapcsolatban a David Pressman vezette amerikai nagykövetség részére is küldött megkeresést a Magyar Nemzet, ám onnan még nem érkezett válasz.

A témában kapcsoltuk Deák Dánielt, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjét:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!