2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Belföld

Gyógyfürdőinkre irányult a fehérorosz figyelem

Nyugati nyitás Fehéroroszországban: belorusz turisztikai szakemberek járják végig a magyarországi gyógyfürdőket. A vendégforgalmat fellendítheti, hogy nyár óta közvetlen repülőjárat van Minszk és Budapest között.

Egy oroszul tudó orvosnak köszönhetően a belorusz turisztikai küldöttség tagjai első kézből ismerhették meg a harkányi termálvíz gyógyhatásait. Az ízületi betegségekre régóta ajánlják.

„Két fő terület van még, ahol jól tudjuk alkalmazni a harkányi gyógyfürdőkórház jó hatását. Az egyik az a nőgyógyászati rehabilitáció, meddőségi kezelések és nőgyógyászati gyulladásokban is nagyon jó, valamint a psoriasisban, mint gyulladásos autoimmun bőrbetegségek kezelésében” – állítja Nusser Nóra, a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház orvosigazgató-helyettese.

Tíz fehérorosz turisztikai iroda vezetője érkezett Magyarországra, Harkány mellett a Kárpát-medence több termálfürdőjére is kíváncsiak. Minszk és Budapest között nyár óta közvetlen repülőjárat van. A belorusz állami utazási iroda vezetője, húsz éve szervez utakat Magyarországra.

„A mi szervezetünkön keresztül évente ötszáz belorusz turista érkezik jelenleg Magyarországra. Az új repülőjárat lehetőséget ad arra, hogy ez a szám megtöbbszöröződjön a következő években. A termálfürdők vonzó úti célt jelentenek az országomban” – mondja Larisa Khmelnitskaya, a küldöttség vezetője.

Az utazási irodák vezetőivel újságírók is érkeztek karácsony előtt Magyarországra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!