2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Gyermekrajz-pályázatot hirdet a MÁV és a rendőrség a vasúti balesetek kapcsán

Két kategóriában hirdetett gyermekrajz-pályázatot a rendőrség és a MÁV a vasúti balesetek kapcsán. A felhívásra több mint 1200 pályamű érkezett be.

  • Gyermekrajz-pályázatot hirdet a MÁV és a rendőrség a vasúti balesetek kapcsán

Magasfeszültségű vezeték a Keleti pályaudvaron, amelynek érintése tilos és életveszélyes. Rövid időn belül azonban kétszer fordult elő, hogy vasúti üzemi területen a szabályok megszegése miatt felnőtt kísérettel került veszélyes helyzetbe gyermekcsoport. Többek között e miatt is, baleset megelőzési célú, iskolásoknak hirdetett közös gyermekrajz-pályázatot a MÁV és a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!